Latest Portfolio Projects

Go to Credits

Contact

Abdominals hipopressius, els abdominals no es fan correctament

27 May 2010 by in category Blog, Sports with 3 and 0
Home > Blog > Blog > Abdominals hipopressius, els abdominals no es fan correctament

ELS ABDOMINALS NO DISMUEIXEN LA CINTURA !

Majoritàriament, les principals motivacions a l’hora de realitzar exercicis abdominals són:
-L’esperança de DISMINUIR el GREIX localitzat d’aquesta zona.
-L’esperança de REDUIR EL CONTORN DE LA CINTURA.

Fins l’actualitat pràcticament tots/es les professionals d’Activitat Física coneixen, certifiquen i difonen que realitzar exercicis abdominals no disminueix el teixit adipós (greix) de l’abdomen de forma directa. (Cometti 1989, Verchoshanskij, 1990; Bompa, 1991; altres)…

Només cal pensar que al flexionar el colze per fer bíceps, amb una càrrega petita, mitjana o gran i amb repeticions altes, mitges o baixes; no disminuirà el perímetre del braç, sinó que augmentarà la força. Les investigacions confirmen que realitzar entre 8 i 12 repeticions amb càrregues submàximes provoca una hipertròfia, és a dir, un creixement del múscul i per tant un augment del contorn del braç.

És doncs il·lusori pretendre reduir el perímetre de la cintura realitzant flexions de tronc (exercicis abdominals). En canvi, és lògic entendre que si al realitzar la contracció abdominal es provoca una distensió del múscul transvers i amb això l’abdomen, aquests exercicis abdominals proporcionarien un ventre cada dia més protuberant, i això sí, més fort.

En canvi, els EXERCICIS ABDOMINALS HIPOPRESSIUS, SI que redueixen un 8% la cintura gràcies a la contracció del transvers. A part recorda que has de combinar la dieta i l’exercici per reduir el greix localitzat de la zona abdominal. Són exercicis indicats per la ràpida recuperació de la dona en el postpart; per recol·locar els òrgans interns, tonificar el terra pèlvic, recuperar la cintura i recuperar la líbido sexual. També serveixen per reduir els dolors d’esquena.
RECORDA QUE NO ES PODEN REALITZAR SI ESTÀS EMBARASSADA!

FONT: http://mireiasole8.blogspot.com

3 Comments

 • salva
  on 06 June 2011

  holaaaa

 • giant twist comfort cs
  on 10 November 2011

  i enjoy action movies and my idol is none other than Gerard Butler. this guy actually rocks

 • NEX-5
  on 15 November 2011

  òbviament, com el seu lloc web però és necessari per posar a prova l’ortografia en diversos dels seus missatges. Diversos d’ells estan plens de problemes d’ortografia i que és molt molest per explicar la realitat però, definitivament vaig a tornar de nou.

Comments are closed.

Copyright © 2015 Roger Serrabassa Vilar. Digital Compositor. All rights reserved.